Over ons

“Het is fantastisch om buiten te werken, want elk seizoen heeft zijn charmes. Van de mistige herfstlucht, tot een koude winterochtend. We love it!”

Hart voor tuinen

Of het nu gaat om een bescheiden stadstuintje of een groot bedrijventerrein: The Greenkeeper streeft altijd opnieuw naar perfectie. Verwacht dus geen nonchalante tuinmannen met vuile schoenen voor uw deur. Wél professionele vakmensen die proper werken en uw tuin tiptop in orde brengen, van de hoogste boom tot de fijnste bloemenstruik. Het doel? U dat zalig-thuiskomen-gevoel bezorgen dankzij een volledig verzorgde tuin.

Leermeester met plannen

Pieter spreekt gedreven over planten, grassen en struiken. Hij wil samenwerken met mensen die dezelfde drive delen. Ondertussen heeft hij een sterk team rond zich verzameld, dat hecht samenwerkt in een gemoedelijke sfeer. Ook jonge mensen die van aanpakken weten, krijgen de kans om alle kneepjes van het tuinvak te leren. U kan vertrouwen op enthousiaste hoveniers, die niet bang zijn om de handen vuil te maken.
“Wij willen een toonaangevend tuinbedrijf zijn, waar onze klanten op kunnen rekenen. Een firma met oog voor detail, die uw tuin netjes achterlaat.”

Meet the team

Wolf
Senior
Leandro
Senior
Kyle
Senior
Stan
Junior

Meet the partners

Thomas
Verhardingen en constructies

Een tuinbedrijf voor uw tuininrichting gezocht?

Tuinman Met Passie

Van kleins af aan bracht zaakvoerder Pieter Peperstraete al zijn vrije tijd buiten door. Toen hij tijdens zijn studententijd bijkluste als tuinman, vielen alle puzzelstukjes op zijn plaats. Hij ging voluit voor zijn passie en koos voor een opleiding als tuinier. In 2012 startte hij met gezonde ambitie een eigen tuinbedrijf. Ondertussen is The Greenkeeper dé referentie in regio Vlaams-Brabant voor tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud met de puntjes op de i.

Contacteer ons

The Greenkeeper is uw professionele partner voor al uw groenprojecten waarbij mens, natuur en milieu centraal staan.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele update