Gazons

Het is zalig genieten van de rust in uw eigen achtertuin. Maar een ultiem relaxmomentje vraagt natuurlijk om een fris, groen gazon!

Grasgroen gazon

Het gras is niet langer groener aan de overkant: The Greenkeeper gaat voor een grasgroen gazon én piekfijn onderhoud. Grasmatten aanleggen of gras zaaien? Schakel één van onze tuinmannen in, wij snellen u met plezier te hulp. 

Grasmatten leggen

Droomt u van een levendig groene achtertuin? Een vakman met kennis van zaken om uw gazon te renoveren? The Greenkeeper engageert zich het hele jaar door voor het leggen van uw grasmat. U geniet dag in, dag uit van stralend groen gras. Extra pluspunt: met een grasmat blijven de zorgen rond onkruid of mos u volledig bespaard! Een perfecte oplossing voor wie droomt van een tuin met weinig gazononderhoud.

Gazon doorzaaien

Kan uw verouderd gras een stevige opkikker gebruiken? The Greenkeeper geeft uw gazon een tweede leven dankzij de Eliet doorzaaicombi. Deze machine injecteert nieuwe graszaden in uw huidige grasmat, waardoor de oude sprieten verdreven worden. Het resultaat? Gezond gras na amper 2 weken tijd. Dit maakt doorzaaien ook een ideale techniek voor sport- en speelvelden. Snel, effectief en budgetvriendelijk: een gouden combinatie! 

Grasmat laten leggen? Een vakman voor gazonrenovatie ?

Contacteer ons

The Greenkeeper is uw professionele partner voor al uw groenprojecten waarbij mens, natuur en milieu centraal staan.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele update