Beplantingsplannen & plantenadvies

De ideale combinatie van bomen, planten en bloemen bepaalt het unieke karakter van uw tuin. Bij The Greenkeeper geven we gericht advies en matchen we uw wensen met een beplantingsplan op maat.

Sterk in beplantingsplannen

Iedereen houdt van een groen gazon, maar wat zou een tuin zijn zonder de juiste beplanting?! Gaat u daarbij voor een bonte verzameling bloemen en borderplanten? Of verkiest u een strakke tuin afgebakend met een al even strakke taxus- of beukenhaag? 

Onze tuinexperts stemmen hun beplantingsplan 100% af op uw woonstijl en steeds met oog voor de juiste balans van biodiversiteit in uw tuin. Bovendien geniet u van een cashback van 50% als we ook de uitvoering voor onze rekening mogen nemen.

Maar niet alleen voor beplantingsplannen kan je een beroep doen op The Greenkeeper. Tegen uurtarief geven wij u ook met plezier en kennis van zaken plantenadvies. Op die manier komt u te weten waarom bepaalde planten niet groeien zoals verhoopt en welke buitenplanten u het best op die plaats voorziet. 

Tegelijk bieden we praktische onderhoudstips aan, over de juiste snoeiwijze van uw tuinplanten en hoe uw onkruid effectief te bestrijden. Kan u het onderhoud echt niet meer de baas? Dan schrijven we een gedetailleerd onderhoudsplan uit of kan u bij ons terecht voor een éénmalig of regulier tuinonderhoud.

De perfecte boom voor in uw tuin

Uw tuin opvrolijken met bomen is altijd een goed idee. Ze groeien door de jaren heen niet alleen uit tot een heus pronkstuk, daarnaast geven bomen nog altijd de meeste en beste schaduw. Schaduw waar uw gazon en beplanting maximaal van kunnen profiteren, gelet op de steeds warmer wordende zomers.

Wil je een voorjaarsbloeier of een herfstkleur? Of heb je het meer voor een magnolia boom of een sierboom zoals de Japanse kerselaar? Wij schetsen het graag voor u uit, als onderdeel van het algemene beplantingsplan of gewoon afgestemd op de reeds aanwezige beplanting. Uiteraard kunnen we ook voor het aanplanten van de bomen zorgen.

Nood aan plantenadvies of een beplantingsplan?

Contacteer ons

The Greenkeeper is uw professionele partner voor al uw groenprojecten waarbij mens, natuur en milieu centraal staan.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele update