Tuinarchitectuur en tuinaanleg: uw tuinproject van a tot z

Nieuwbouw of renovatie, particulieren of bedrijven, The Greenkeeper combineert jaren ervaring met krachtige machines en kwaliteitsvolle materialen. En vooral: veel goesting om uw droomtuin te realiseren!

Uw partner voor tuinontwerp en tuinaanleg

Inspireren, ontwerpen en creëren. Bij The Greenkeeper zetten we maar al te graag onze schouders onder uw tuinproject, van eerste tekening tot finale afwerking.

Alles begint natuurlijk met een goed en doordacht tuinplan. Ons hoef je niet te vertellen dat een tuin meer is dan wat gras met hier en daar een struikje en plantjes. We besteden veel aandacht aan tuinarchitectuur en zorgen voor een uniek tuinontwerp. Uw vraag vormt daarbij ons startpunt.

Een bedrijfsparking met bijhorende bloemperken? De tuin van uw nieuwe woonst voorzien van een frisgroen gazon en aankleden met plantenborders, tuinpaden en een prachtig tuinhuis? Of heeft u het meer voor een natuurlijke vijver met alles erop en eraan? Bring it on! Ons team van tuinarchitecten gaat geen uitdaging uit de weg en ondersteunt zowel ondernemingen als particulieren met een tuinontwerp op maat.

Tuinarchitectuur is één ding, maar uiteindelijk staat of valt alles met de uitvoering en dus het aanleggen van uw tuin. Die tuinaanleg nemen we van start tot finish voor onze rekening, mét de nodige kennis en kunde. We zijn niet voor niets gepassioneerde tuinmannen die hun skills graag veelzijdig inzetten om het geschetste tuinontwerp tot leven te brengen.

Ontdek de troeven van een tuinrenovatie

Een zonovergoten lounge om te aperitieven met vrienden, extra speelruimte voor uw kleinkinderen, een ruimere oprit met bijpassende carport,… Soms is uw tuin toe aan een grondige make-over. Als ervaren tuinbedrijf begeleiden we u stapje per stapje doorheen dit proces.

Ons motto? Eerst denken en dan pas doen, exact dezelfde werkwijze dus als bij een nieuwbouwwoning of een bedrijventerrein. Een sterk tuinontwerp zet de toon, waarna het aanleggen van de tuin in één keer of in fases kan gebeuren.

Van tuinontwerp tot tuinaanleg in 4 stappen. Ontdek onze werkwijze!

Coffee

Net zoals elke klant, is ook elke tuin uniek. Daarom leren we u en uw tuin graag beter kennen bij een lekkere kop koffie. Onze experts luisteren naar uw wensenlijst en analyseren de huidige indeling van uw tuin. Starten met een blanco blad? Een gedurfde tuinrenovatie? The sky is the limit! #letsmeet

Sketch

Na een oriënterend gesprek vertalen onze professionele tekenaars uw plannen naar een eerste tuinontwerp en bijhorend beplantings- en verlichtingsplan. Ook uw eigen schetsen of die van uw architect grijpen we met plezier beet. De timing voor uw tuinaanleg? Die wordt bepaald door de seizoenen! Op basis van onze ervaring, zorgen we voor een transparante offerte met realistische tijdsinschatting. #letsdesign

Work

Groen licht op onze offerte? Perfect! The Greenkeeper werkt met vaste tuinaannemers die de stiel deskundig onder de knie hebben. Van fleurige bloemperken tot houten terrasoverkappingen: onze vakmannen werken met passie voor hun vak en met oog voor detail. De afwerking? Die is feilloos! #letsdoit

Enjoy

De werken zijn opgeleverd, de tuinlounge lonkt en het aperitief staat klaar. Tijd om te genieten van het geslaagd eindresultaat! Dankzij ons gepersonaliseerd onderhoudsplan houdt u uw tuin in topvorm. Zelf geen tuintalent? Geen probleem, wij nemen de snoei-, sproei- en maaiwerken met plezier uit handen. #letsrelax

Uw tuinproject perfect volgens planning?

Contacteer ons

The Greenkeeper is uw professionele partner voor al uw groenprojecten waarbij mens, natuur en milieu centraal staan.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele update